Motorkerékpár vezetéstechnika Honda alapokon. Érted, a biztonságodért.

Egymásra épülő tanfolyami szintek

Képzési rendszerünk három lépésben adja át a teljes tananyagot.

Szintekre bontás segítségével módszeres, fokozatos és alapos képzés útján készítjük fel Vendégeinket a biztonságos motorozásra.

A felsőbb szintek közvetlenül az őket megelőző szintekre épülnek, és kizárólag csak az előző szintek sikeres elvégzése után lehet jelentkezni rájuk.

Az előző szintek tananyagának készségszintű tudása fontos a következő szint elsajátításához. Ezért az előző szint tananyagának gyakorlásával kezdjük a magasabb szintű tréningeket, mivel a tanított technikák magabiztos alkalmazása elengedhetetlen a további gyakorlatok biztonságos és hatékony végrehajtásához.

Bevezető:

Olyan vendégeinknek ajánljuk, akik eddig egyáltalán nem motoroztak, vagy nagyon bizonytalanok a manuális váltós motorkerékpárok kezelésében.

Alap1:

Minden olyan motorosnak, aki már rendelkezik váltós motorral érvényes jogosítvánnyal (vagy tapasztalt a váltós motorok használatában) és nem bizonytalan nagymértékben a motorkezelésben, azoknak az 1-es szintű tanfolyamot tanácsoljuk.

Alap2:

A 2-es szintű tanfolyamra jelentkezés alapfeltétele az 1-es szint sikeres elvégzése. A tanfolyamon az 1. szint gyakorlatainak ismétlése mellett új technikákat is tanítunk a jelentkezőknek.

Alap3:

A 3-es szintű tanfolyamra jelentkezés alapfeltétele a 2-es szint sikeres elvégzése. A tanfolyamon az 2. szint gyakorlatainak ismétlése, nehezítése mellett új technikákat is tanítunk a jelentkezőknek.